Uitnodiging eindejaars BBQ 30 oktober 2021

Beste Snellevelders,

Nu we de agenda wat betreft de geplande ritten hebben afgewerkt willen we nog afsluiten met een BBQ. Deze keer niet zoals jullie is meegedeeld (of al hebben meegemaakt met de afsluiting bij de snackwagen) na het rijden van de zaterdagmiddagrit maar een datum los van de rit. We hebben onze sponsor autobedrijf Koos Pellegrom bereid gevonden zijn bedrijfslocatie voor de BBQ beschikbaar te stellen.

Zaterdag 30 oktober 2021 is het dan zo ver en willen we jullie hiervoor uitnodigen, het maakt niet uit of je regelmatig, weinig of niet mee geweest bent dit jaar, voel je je betrokken bij MC Snelleveld van harte welkom met je partner. De aanvang van deze avond is inloop vanaf 18.30 uur
Adres:
Autobedrijf Koos Pellegrom
A.H. de Kockstraat 3B
4181PS Waardenburg

Voor deze avond vragen we jullie een bijdrage van €10,00 all-in. Graag jullie bijdrage gestort op rekening NL84RABO0133058875  ten name van MC Snelleveld met vermelding BBQ.

Je hoeft je niet van te voren per mail aan te melden, het aantal ontvangen betalingen is voor ons bepalend hoeveel mensen er komen.

We willen je betaling graag binnen hebben voor dinsdag 26 oktober.

Drive safe en alvast een watertandende groet namens het bestuur van Mc Snelleveld