Uitnodiging zaterdagmiddagrit 18 september 2021

Beste Mc Snelleveld rijders,

We hebben op zaterdagmiddag 18 september 2021 een mooie rit in de planning! Inmiddels is alles gepland en ook de weersvoorspellingen lijken mee te werken.

We willen deze keer om 13.00 uur vertrekken van de overkant van de Waal, namelijk vanaf de carpool plaats bij de Esso in Zaltbommel. We rijden door de Bommelerwaard naar Werkendam en duiken daar de Biesbosch in. Als we deze weer uitkomen maken we een stope bij De Waterman voor koffie en een stukje gebak.

We vervolgen de rit via Gorinchem door het mooie Linge landschap naar Snelleveld. Hier verwachten we om 17.00 uur en na circa 150 km aan te komen. Er wordt hier op ons gewacht door cafetaria ‘t Hoekske met hun frietwagen.

Via de WhatsApp van Mc Snelleveld krijg je een link om te laden in je Navi of telefoon. Ben je nog geen lid van de Mc Snelleveld groepsapp? Stuur dan snel een bericht naar 06-47167931 om je aan te melden. (alleen de beheerder kan berichten versturen naar de groep er is dus geen druk app verkeer).

We willen jullie voor dit alles een eenmalige bijdrage van €10,00 vragen.
De geplande BBQ van deze avond wordt verzet naar zaterdagavond 30 oktober bij autobedrijf Koos Pellegrom. Meer informatie hierover volgt z.s.m.

Alle gegroet en tot zaterdag.

Met vriendelijke groet namens het Mc Snelleveld bestuur