Kerstgroet 2020

Beste Mc Snelleveld rijders,

Het jaar is voorbij gevlogen, helaas zonder het vooraf aantal gewenste Mc Snelleveld evenementen. We hebben met z’n allen een turbulent jaar meegemaakt, waarbij we hadden gehoopt elkaar vaker in alle gezondheid te kunnen treffen. Dit neemt niet weg dat we met volle moed naar 2021 kijken, waarbij we hopen dat we in de loop van het nieuwe seizoen op een veilige en gezonde manier weer kunnen touren.

Via deze weg willen wij jullie allemaal fijne Kerstdagen toewensen en alvast een heel gelukkig, succesvol maar bovenal een gezond en veilig 2021. Pas goed op uzelf en uw naasten zodat we hopelijk weer snel in gezonde omstandigheden onze gezamenlijke passie voor motoren en het club zijn kunnen delen!

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Mc Snelleveld