Noteer in de agenda! Woensdagavond rit 26 augustus 2020

Beste Mc Snelleveld rijders,

Na een geweldige opkomst en prachtig weer bij de eerste rit willen we de volgende geplande woensdagavondrit op 26 augustus gaan rijden. We vertrekken weer vanaf Snelleveld om 19.00 uur om ca. 75 kilometer te gaan rijden. Ook de aankomst zal nu weer Snelleveld zijn. Laten we de vorige rit maar als trainingsrondje de historie in laten gaan.

Nog ook hier maar eens vermeld. Als je een plaats aangewezen krijgt, blijven staan tot het donker wordt, of tot de afsluitende motorrijder je voor laat gaan. ls je door omstandigheden voorop een groep kom te rijden let dan goed op een motorrijder die er staat om de richting aan te geven. Zo moet het mogelijk zijn om met z’n allen relax dezelfde route te rijden en op de zelfde plaats te eindigen.

Ook nu willen we jullie vragen onderstaande in acht te nemen.

We willen jullie nadrukkelijk vragen de nu geldende maatregelen zorgvuldig in acht te nemen. We willen niet als een corona coach rondlopen.

De bijdrage voor deze avond bedraagt €5,00

Voor allen in goede gezondheid wederom van harte welkom!

Voor in de agenda: De zaterdagmiddagrit en BBQ staan gepland op 26 september i.p.v. de eerder geplande 19 september en zal er ivm de huidige omstandigheden geen museumbezoek plaatsvinden zoals eerder was gepland. In afwachting van de dan geldende maatregelen zal er verdere info volgen.

Drive safe!

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Mc Snelleveld