Henri Groeneveld overleden

Beste Mc Snellevelders leden,

Vrijdag 17 januari 2020 hebben wij te horen gekregen dat Henri Groeneveld uit Well is overleden. Hij is op 2 januari 2020 geopereerd aan zijn hartklep die lekte, helaas is deze operatie niet gelukt. Vorige week donderdag is hij opnieuw geopereerd, ook dat is niet helemaal gelukt. Zijn gezondheid is dramatisch achteruit gegaan en afgelopen donderdag is hij in de leeftijd van 52 jaar overleden.

Henri was vanaf het begin een trouwe bezoeker van de ritten en andere samenkomsten. De laatste 2 dagritten naar de Maasvlakte en het bezoek aan de Maastunnel zijn zelfs door Henri georganiseerd. Op verzoek van de familie delen we dit droevige bericht ook met jullie op de website.  Ook hebben wij als Mc Snelleveld een rouwkaart ontvangen.  Deze is voor een ieder die hiervan gebruik wil maken.

Wij wensen namens Mc Snelleveld de nabestaande veel sterkte toe met dit verlies.

Wij gedenken Henri met respect.

Namens Mc Snelleveld