Zaterdagrit 1 juni 2019 met een unieke excursie

Zaterdag 1 juni a.s. is dit jaar de zaterdagdagrit. De koffie staat om 9.00 uur klaar op Snelleveld. We vertrekken vanaf Snelleveld om 9.30 uur.

We hebben een rit van een kleine 100 km uitgezet door een mooi landschap naar Rotterdam. Hier hebben we een plaats voor ons gereserveerd voor de lunch.(Deze is voor eigen rekening). Na de lunch heeft Henry Groeneveld voor ons gidsen geregeld om de renovatie van de Maastunnel te bezichtigen. Voor een impressie, kijk gerust eens op deze site: https://www.maastunnel.nl
Na deze excursie vertrekken we weer naar Snelleveld om deze dag af te sluiten.

Deze dagrit gaat ongeacht de weersomstandigheden altijd door. De Maastunnel en de gidsen zijn namelijk besproken.  Als je deze dag i.v.m. de weersverwachting niet met de motor naar Rotterdam wilt is het mogelijk om met de auto mee te gaan. (Het is uiteraard niet de bedoeling dat we er een autorit van maken.)

Voor deze dag is er een maximum voor het aantal plaatsen (45 personen) om mee te gaan, dit in verband met het maximaal aantal personen wat gelijktijdig in de Maastunnel kan worden rondgeleid. We vragen je dan ook om je bij uitzondering nu aan te melden. Dit kun je doen tot vrijdag 31 meivia een whatsapp op nummer: 06-47167931

Je kunt dit nummer in vervolg opslaan voor meer Mc Snelleveld communicatie.
Let wel vol is vol!

Drive safe en hopelijk tot ziens op zaterdag 1 juni 2019!