Nieuws december 2018

Beste Mc Snelleveld rijders,

Allereerst een goed motorjaar toegewenst voor 2019 en alle goeds namens het bestuur van Mc Snelleveld.

Zaterdag 2 februari
Wij willen het jaar starten met de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Dit jaar zijn we weer welkom bij de gebroeders v/d Oever in Gameren. In de vernieuwde winkel kunnen we samenkomen en het wel en wee van afgelopen jaar en de plannen voor komend jaar delen. Er zal ook dit jaar een frietkar aanwezig zijn, die vanaf 19.00 uur voor ons klaar staat met de pannen warm. We willen de avond om 23.00 uur afsluiten.

Mededeling
Dan hebben we nog de volgende mededeling: Arné en Johanna zijn gestopt met de functies, die ze nu bekleden. Afgelopen jaar hebben ze nog de meest noodzakelijke berichten de lucht in gestuurd. We willen ze als Mc Snelleveld nogmaals hartelijk danken voor de fijne samenwerking. De hierdoor ontstane vacature voor iemand, die de website wil gaan onderhouden is na vele verzoeken binnen de groep nu ingevuld. Frans-Jaap Moree is bereid gevonden om het met ons te proberen. Frans-Jaap is geen motorfanaat maar heeft alles met autorallysport, en is best handig met de computer en het beheren van een website. Wij heten hem welkom en gaan met deze eerste publicatie samen van start.

Agenda
De data van de ritten zijn inmiddels ingevuld in de agenda. Verdere informatie volgt op de de avond van zaterdag 2 februari bij v/d Oever in Gameren.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Mc Snelleveld